Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Nyredigeret version af dokumentarfilmen ‘Seeren’ i København

22 oktober @ 19:00 - 21:00

Den 22. oktober 2019 kl. 19.00 i Grand Teatret i København vil en nyredigeret version af dokumentarfilmen ‘Seeren’ blive vist som en del af en fundraising til udviklingsomkostninger til en ny spillefilm om Seeren, og hele overskuddet fra visningen vil gå ubeskåret til dette projekt.

Du kan se en ny lille video med Lars Muhl om filmens budskab her: https://vimeo.com/358676334

Du kan købe billetter til filmvisningen her: http://www.grandteatret.dk/film/seeren

Om dokumentarfilmen
Med sin film, baseret på gamle håndholdte optagelser, giver Lars Muhl et sjældent møde med sin afdøde ven og spirituelle vejleder Calle de Montségur, også kaldet Seeren. Han kunne læse menneskers skæbne i ’Livets Bog’ og behandle folk med tankens kraft, lige meget hvor på Jorden, de befandt sig.
I filmen forsøger Lars at formidle og sætte ord på noget, man normalt ikke kan sætte ord på, nemlig ‘ånd’.
Filmen er på dansk og er desværre ikke tekstet for hørehæmmede.

Lars Muhl og andre medlemmer af teamet omkring spillefilmen vil være til stede til dokumentar-visningen og svare på spørgsmål om den nye film efter visningen.

I Danmark er finansiering af udviklingsomkostninger af film, til research, synopsis, manuskript, ansøgningsarbejde m.v. den sværeste, så hvis du vil være fødselshjælper og medskaber af denne film, så kom og deltag!

Om det nye filmprojekt
Det er muligt at låne penge ind til projektet, min. 50.000 DKK per lån, til en meget favorabel rente, som afspejler risikoprofilen på projektet, at donere mindre beløb, eller at møde op og se filmen og på den måde støtte filmprojektet. Vi er taknemmelige for al støtte. Vi skal bruge ca. 1 mio. DKK til udviklingsomkostninger af filmen i alt.

Status på projektet er, at vi fået de første store donationer, og derfor allerede er godt i gang. Og en række dygtige filmfolk og andre kreative kræfter er allerede en del af projektet, blandt andre:
– skuespiller Thure Lindhardt i rollen som Lars Muhl
– manuskriptforfatter Nikolaj Scherfig, kendt fra blandt andet ‘Broen’
– instruktør Fabian Wullenweber, kendt fra blandt andet ‘Badehotellet’.

Hvis du er interesseret i at blive fødselshjælper på filmen og låne min. 50.000 DKK til projektet, så kan du rekvirere mere information hos Lars Muhls manager Jacob Kleberg på mail: jacob@snowball.management eller mobil: 24 24 06 22.

Fakta om Lars Muhls dokumentarfilm og bog ‘Seeren’
Dokumentarfilmen er Danmarks 2. mest sete i biograferne herhjemme med over 12.000 biografgæster til dato. Filmen er ligeledes lavet i en tysk og engelsk version, og den får fransk premiere i Paris i februar 2020.

Bogen er en steady-seller med over 100.000 solgte bøger i Danmark alene siden 2002. Den er udgivet i udlandet på engelsk, tysk, fransk, spansk, russisk, hollandsk, serbisk, norsk og koreansk de seneste år på toneangivende forlag, blandt andet på Frankrigs største forlag, ‘Flammarion’.

‘Tanker er ikke toldfrie. Energien følger altid tanken, og tanker skaber form, der efterlader aftryk på både det fysiske, det æteriske, det astrale, det mentale og det kausale plan. Mennesket skaber derved selv den virkelighed, det befinder sig i.’
– Ctitat fra fra bogen ‘Seeren fra Andalusien’

Detaljer

Dato:
22 oktober
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Hjemmeside:
http://www.grandteatret.dk/film/seeren

Sted

Grand Teatret
Mikkel Bryggers Gade 8
København K, 1460 Danmark
Hjemmeside:
https://grandteatret.dk