Close
Guds-formlen og andre nye bøger i 2020

Guds-formlen og andre nye bøger i 2020

Til november har jeg levet 70 år i indeværende inkarnation. Jeg er selvfølgelig klar over, at alder og tid i denne sammenhæng ikke nødvendigvis spiller nogen rolle, men jeg føler selv, at det er en oplagt mulighed for at gøre status over mit livs arbejde. Det gør jeg med to bogudgivelser.

Den 3. marts 2020 udgiver Gilalai Publishing en lille bog på både dansk, engelsk og tysk, der indeholder et brev med essensen af mine spirituelle erfaringer. Titlen er ‘Gudsformlen’.
Bogen handler om den helende evighedskraft i mennesket, som vi er nødt til at finde og aktivere, hvis vi skal overvinde de kriser af enhver art, som vi mennesker, enkeltvis og kollektivt, lige nu befinder os i. Bogen giver derfor, gennem forskellige praksisser, anvisninger på, hvordan man kan finde og aktivere denne indre evighedskraft.

Bogen vil danne grundlag for min undervisning i foredrag og workshops i år og fremover, ligesom at den vil være det centrale og fordybende udgangspunkt for et nyt hold Divine Deacons, som det er planen at starte op senere i år. Mere herom snarest.

Den anden bogudgivelse har titlen ‘Lys-trilogien’, som indeholder titlerne ‘Zoé’, ‘Taxo Luma’ og ‘Lyset i et menneskes hjerte’. Bogen udkommer i august 2020 på forlaget Harper Collins, men mere herom senere.

Bøgerne vil f.eks. kunne købes her: www.gilalai.com