Blogindlæg af Lars Muhl fra d. 26. maj 2020

Kære venner

Man kan i dag læse en artikel i Berlingske, der fuldstændig hvidvasker Bill Gates og hans fondsarbejde. TV2 ligefrem nærmest helgenkårer manden som en slags ny messias.

Jeg vedlægger her to links, der på hver sin måde måske kan være med til at ændre det ensidige portræt af Bill Gates, som stædigt fastholdes og gentages i det uendelige, men som det desværre ikke gør det mere troværdigt af den grund:
https://youtu.be/MNM833K22LM
https://youtu.be/WnKQ4tzg7ow

Der findes uomtvistelige beviser på, at der i 2019 blev godtaget to patenter, en på en Corona-relateret virus og en på en Corona-relateret vaccine. Blandt patent-tagerne er Bill og Melinda Gates Foundation.

En god veninde af familien har sendt os et lille hæfte på dansk, forfattet af den indiske miljø- og menneskerettighedsforkæmper Vandana Shiva: ‘Oikonomia: At bringe økonomien tilbage til Jorden’. Det er nærmest et manifest, der fastslår kvindernes daglige indsats verden over, der bidrager til verdensøkonomien uden at blive medregnet som en del af den. Dette går især ud over de fattige landes kvinder og dermed deres respektive familier. Shiva fastslår, at når al verdens rigdom tilhører 1 procent af verdens befolkning, så sker der en ulighed, der er til at få øje på, og som derfor har uoverskuelige konsekvenser, ikke alene for Jorden og miljøet, men også for menneskene, der forsøger at få et liv her.

Shiva fremhæver blandt andet Bill Gates’ uheldige rolle i det, mange tror er en messias’ nådegang gennem den tredje verden. Bill Gates har aktier ikke alene i vaccine-industrien, men også i det skandaleombruste Monsanto, hvis metoder for at tilrane sig magt over verdens landbrug ikke alene er uetisk, men direkte uhyggelig og uanstændig. Derfor blev Gates mere eller mindre smidt ud af Indien. Desværre forhindrer det ham ikke i at fortsætte sin recept andre steder – en recept, der blandt andet har efterladt indisk landbrug i en næsten uoprettelig katastrofal tilstand.

I det andet link afsløres Bill Gates’ forbindelse til den nu afdøde pædofil Epstein, som Gates-Fonden, af grunde som må stå hen i det uvisse, støttede med store midler. I nyhedsudsendelsen medvirker også forfatteren af den bog, som har afsløret dette forhold. Værd at bemærke er, at her er ikke tale om en højredrejet Trump-tilhænger, men nærmere en Trump-modstander.

Når man nu sådan farer i blækhuset for at forsvare et menneske, som helt tydeligt ikke er udstyret med den mest iøjnefaldende ærefrygt for livet eller medfølelse for andre mennesker, så synes jeg at man skal undersøge sagerne nærmere. Undersøge Gates-Foundations engagement i Afrika, og hvad det har betydet der. Jeg ved, at alt dette her får en masse sind i kog, og at mange vil anklage mig for at sprede frygt. Men jeg er nødt til at gentage, at hvis der har været en frygt-kampagne, så er det så sandelig Covid19-kampagnen. Selv det danske Serum Institut undskylder nu, at de der på grund af en ‘fejl’ angav alt for store smittetal, end der var belæg for. Det samme sker andre steder i verden, og man bliver altså nødt til at sætte spørgsmål til, hvordan statslige instanser, hvis eneste opgave er at holde styr på sine statistikker og tal, ikke magter opgaven.

Endvidere synes jeg, det er på sin plads at undersøge, hvorfor det her i Danmark for et par år siden var nødvendigt frasælge Serum-instituttets vaccine-fremstilling til spotpris til en arabisk sheik.

Til sidst vil jeg adressere de af jer, som har så travlt med at kategorisere os, der deltog i demonstrationen for ytringsfrihed og Grundlovens bevarelse, som værende konspirationsteoretikere og/eller aktivister fra det yderste højre, der derfor elsker Trump etc. Vil det sige, at man mener, at enhver, der deltager i visse arrangementer, er der af de samme årsager? Vil det så sige, at alle dem, der IKKE deltog, fx er kommunister eller blot uansvarlige og ansvarsløse? Selvfølgelig ikke. Jeg tror, at der var lige så mange mennesker, der af forskellige grunde deltog i den demonstration, som der er mennesker, der af forskellige grunde ikke deltog. Hvis vi kunne undlade at lade være med at dømme hinandens motiver og i stedet ville se på de tilgængelige facts om det, vi gerne vil diskutere, og følge disse tilbage til deres kilde, og se, hvad der vægter for og imod, så ville vi blive nødt til at tilsidesætte det emotionelle rush, der alt for ofte styrer den aktuelle debat. Og det gælder for alle parter.

Lige nu foregår der verden over en vækkelse, der får flere og flere mennesker til at handle på de oplysninger, der ikke mere kan undertrykkes. Selv ikoner som Dr. Bruce Lipton ulejliger sig med at rejse fra New Zealand til USA for at deltage i demonstrationer mod de her i indlægget beskrevne forhold. Og selvom at man fra forskellige hold forsøger at slå denne modstand i hartkorn med det yderste høje, så kan man vist ikke beskylde modstanderen af udokumenterede vacciner, skuespilleren Robert de Niro, for også at være Trump-tilhænger.

Hvad er frygt? Er det frygten for at se virkeligheden i øjnene, frygten for at verden aldrig igen skal blive normal? Hvad er i øvrigt normalt? Hvis der er noget, jeg frygter, så er det frygten for at handle på de situationer, der opstår, uanset hvad det drejer sig om. Uanset nyhederne, gode eller dårlige, så vil jeg gerne orienteres om dem, så jeg kan forholde mig til dem. Ellers vil menneskeheden aldrig kunne gøre andre fremskridt end det teknokrati, som de fleste politikere er så hypnotiseret af. Jeg vil til enhver tid fastholde at vi ikke er maskiner – vi er MENNESKER! Og det er på tide, at vi begynder at orientere os derefter.

Kærlige tanker
Lars