Blogindlæg af Lars Muhl fra d. 11. juni 2020

Kære venner

Da jeg lige nu er dybt optaget af spirituelle projekter samt personligt arbejde, sender jeg vedlagte links til de, som har spurgt mig om, hvad Monsanto er. Så kan man selv arbejde videre.

Bill Gates købte sig interesser i firmaet for mange år siden. Interessen var, ifølge Gates selv, de frø, der var gen-modificerede til at kunne modstå Glyphosat (aktivstoffet i Round Up). Det smarte i det er, at landmændene kan sprøjte markerne for ukrudt uden at dræbe afgrøderne. I årevis har man kørt et hav af kampagner, der skal understrege Round Ups harmløshed. Alligevel har Monsanto tabt flere søgsmål og fået utallige bøder pga. svindel med forskningsresultater. Problemet er, at når først landmanden er begyndt at bruge Monsantos GMO-frø og Round Up, så er det stort set umuligt at komme ud af rumlen.

Monsanto påstår, at Round Up kan drikkes uden problemer, men ingen af de adspurgte Monsanto-lobbyister, der har påstået dette, har ønsket at nyde et glas af det harmløse middel på offentlig tv.
Et problem som endnu ikke er blevet adresseret er, at Round Up dræber mikro-liv i jorden, der derfor langsomt drænes for liv og ‘klapper sammen’ og sådan set lige så godt kunne være et hvilket som helst kunstigt vækstmedie, som fx Rockwool. Dertil kommer forgiftning af drikkevandet og grundvandet. Her i Danmark har man i mange år påstået, at det danske drikke- og grundvand var det bedste i verden. Og det kunne man, fordi man simpelthen ikke målte vandet for disse gifte. I dag lukkes der dagligt vandboringer med store økonomiske konsekvenser til følge. Forgiftet drikkevand er en af årsagerne til kræft samt lidelser, der i dag ikke kan diagnosticeres.

Det er blevet fremhævet, at verden vil sulte uden GMO og Round Up. Ja, det er MÅSKE sandt. Men KUN såfremt vi fortsat insisterer på, at størstedelen af vores afgrøder først skal gennem køerne og grisene, inden der bliver noget til den tredje verdens vegetarer. Husk, at den energi, der bruges for at frembringe føde til en enkelt kødspiser, kan 80 vegetarer, for den samme mængde energi, spise sig mætte. Så igen er det et spørgsmål om at tage et valg, uanset hvor ukomfortabelt dette valg måtte være.

Jeg ved efterhånden af erfaring, at når jeg berører disse emner, springer der straks en del trolde frem, der ved bedre. Og det skal de have lov til. Enhver må handle ud fra sin samvittighed. Jeg kan kun forsøge at leve op til min, og handle derefter. Alt dette, som de vedlagte videoer berører, er ikke nyt fra mig og sikkert heller ikke for dig. Det er derfor for mig uhyggeligt, at det, der aflægges vidnesbyrd om, stadig kan finde sted, og at ofrene er uskyldige børn i den tredje verden og fattige bønder verden over. Men vi, der sidder her, trygt og godt i Danmark, i hver vores komfortzone, har vi ikke også et ansvar? Det mener jeg, at vi har!

I år er det 80 år siden, vi blev besat af Nazi-Tyskland. I dag er vi blevet besat af fødevare-, kemikalie-, medicinal-, våben-, hi-tech- og teleindustrien. Disse har igennem årene inficeret stort set alle de internationale (og i mange tilfælde nationale) institutioner, FN, WHO etc. der blev stiftet efter 2. Verdenskrig for at beskytte borgernes menneskerettigheder. Husk, hvad den tidligere amerikanske præsident Dwight Eisenhower sagde i sin afskedstale: ’Jeg advarer hermed mod det industrielle og militære kompleks, som udgør fremtidens største fare’. Og han fik ret.

I dag kan ALT stort set købes for penge. Blot ikke sandheden. Sandheden kan martres, udsættes for berufsverbot, korsfæstes, gøres grin og manipuleres med. Men den kan IKKE købes. Al svindel, løgn og bedrag vil før eller siden komme for en dag. På det område er jeg trods alt optimist. Jeg vil til mit sidste åndedræt blive ved med at tro på, at det bedste i mennesket til sidst vil sejre. Det triste er, at så mange mennesker må lide og dø, inden dette sker.

Kærlig hilsen
Lars

Videoer

Bill Gates are continuing the work of Monsanto
https://youtu.be/MNM833K22LM

Vandana Shiva calls war on Bill Gates
https://youtu.be/u82iSLtylfQ

A short video to tell you about Monsanto
https://youtu.be/KAZmHIiN8VI

Monsanto vs Farmers
https://youtu.be/GNvW-uGBTSk

Seeding Fear – Michael White vs Monsanto
https://youtu.be/YZGueeao0tE

Lobbyist claims Roundup is safe to drink, freaks out when offered a glass
https://youtu.be/ovKw6YjqSfM

The Monsanto Papers
https://youtu.be/JszHrMZ7dx4

The history of Bayer
https://www.youtube.com/watch?v=_9uuzRXZakI