Close
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sold out – Lyset i et menneskes hjerte – 2-day workshop in Denmark

16 November, 2019 @ 10:00 - 17 November, 2019 @ 16:30

Description in Danish

Denne workshop er baseret på alt det, Lars Muhl har arbejdet med gennem årene, bevidst vejrtrækning, bøn, ritualer, meditation, intuition, healing, chanting, lyd, helbredelse, energiarbejde og ildvognspraksis, med det aramæiske sprogs psykologi som udgangspunkt.

Workshoppen har mysterietraditionerne fra Essæerne og Alexandrias terapeuter som en rollemodel. Disse mysterietraditioner uddannede de første diakoner, vi kender til, længe før udtrykket ‘diakon’ var kendt. Essæerne kaldte sig selv ‘Børn af Lyset’, mens Terapeuterne blev kaldt ‘Dem som er klædt i hvidt’.

‘Himmerriget (Malkoota d’Shmeya) er i dig, og overalt omkring dig’, siger Yeshua (Jesus) i Lukasevangeliet og i Thomasevangeliet. Dette er det helt grundlæggende og vigtigste udgangspunkt for workshoppen, at vi er i stand til at forbinde os til Himmerriget indeni. At vi gennem dette indre himmerrige forstår, hvem vi virkelig er, hvor vi kommer fra, hvad vi laver her, og hvor vi skal hen. Denne viden skal integreres fuldstændigt i hver enkelt af os. Dette er forudsætningen for alt, hvad vi skal arbejde med på workshoppen. Derfor vil dette udsagn være en rød tråd igennem hele kurset.

‘Hvis du følger mit eksempel, vil du kunne udføre endnu større vidundere end jeg’, siger Yeshua i Matthæusevangeliet. Dette udsagn er udgangspunktet for de to dages undervisning og praksis. Vi ønsker at realisere Yeshuas ord og handlinger gennem vores egne oplevelser og gerninger, i vores relationer med andre mennesker, overalt hvor vi er og i vores healings- og energiarbejde.

For at kunne deltage må du have læst Lars Muhls bøger ‘Gralstrilogien’ og ‘Lysets Lov’. Det er også en ekstra fordel at kende til Lars Muhls øvrige bøger.

Læs mere her: www.gilalai.com

Venue

Fredensborg Store Kro
Slotsgade 6
Fredensborg, 3480 Denmark