Close
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

New edited version of the documentary ‘Seeren’ in Copenhagen, DK

22 October, 2019 @ 19:00 - 21:00

Description in Danish

Du kan komme med til en visning af en nyredigeret version af dokumentarfilmen ‘Seeren’ i Grand Teatret. Hele overskuddet fra billetsalget vil gå ubeskåret til udviklingen af en ny spillefilm om seeren Calle de Montségur, hvor Thure Lindhardt skal spille rollen som Lars Muhl.

Det vil være muligt at stille spørgsmål efter dokumentfilmen til skuespiller Thure Lindhardt, manuskriptforfatter Nikolaj Scherfig, instruktør Fabian Wullenweber og forfatter Lars Muhl om dette spændende filmprojekt.

Om dokumentarfilmen
Med sin film, baseret på gamle håndholdte optagelser, giver Lars Muhl et sjældent møde med sin afdøde ven og spirituelle vejleder Calle de Montségur, også kaldet Seeren. Han kunne læse menneskers skæbne i ’Livets Bog’ og behandle folk med tankens kraft, lige meget hvor på Jorden, de befandt sig.
Alene via en telefonsamtale helbredte Seeren Lars Muhl, der er i tre år havde ligget syg i en seng uden at kunne få en diagnose. Herefter gik Lars i lære hos Seeren som en troldmandens lærling på bjerget Montsegur i Sydfrankrig.
I filmen forsøger Lars at formidle og sætte ord på noget, man normalt ikke kan sætte ord på, nemlig ‘ånd’.
Filmen er på dansk og er desværre ikke tekstet for hørehæmmede.

Læs mere om den det nye filmprojekt her

Details

Date:
22 October, 2019
Time:
19:00 - 21:00
Website:
http://www.grandteatret.dk/film/seeren

Venue

Grand Teatret
Mikkel Bryggers Gade 8
København K, 1460 Danmark
Website:
https://grandteatret.dk