Book receptions for Lars Muhl’s new Danish book ‘Guds-formlen’ (The God Formula) in Aarhus and Fredensborg.

Description in Danish

Lær at bruge hjertets intelligens – Kom med til bogreception for Lars Muhls nye bog ‘Guds-formlen’ i Aarhus og Fredensborg.

Denne lille bog er i virkeligheden et brev, der uden dikkedarer viser, hvilke ubrugte kvaliteter, der står til rådighed for mennesket, hvis det formår at gøre sig fri af de herskende normers begrænsning. Brevet indeholder essensen af et helt livs åndsvidenskabelige studier forsøgt formidlet, så alle kan drage nytte af den. Kan Gud sættes på formel? Er Gud virkelig død? Hvad eller hvem er Gud?

Ifølge bogen, er der tale om en bag-alt-liggende overordnet intelligens, en højere form for bevidsthed, som gennemvæver universet og alt og alle, som lever i det. Denne guddommelige intelligens indeholder hele skabelsens hemmelighed. Ethvert menneske bærer i sig en del af denne højere bevidsthed, som blot venter på at blive aktiveret, så mennesket kan blive med-skabere af tilværelsen og tage det afgørende skridt på dets udviklings vej.

Bogen giver eksempler på øvelser, som åbner op til højere bevidsthed – øvelser, som enhver med en smule tålmodighed kan praktisere. Virker det? Der er kun én måde at finde ud af det på: PRAKTISÉR!

På dagen vil du blive introduceret til essensen af bogens budskab og få lejlighed til at praktisere det sammen med Lars Muhl. Vel mødt.

Aarhus

Tid og sted:
d. 3. marts 2020, kl. 19.00-21.00. Dørene åbnes kl. 18.45, unummererede pladser.
Godsbanen – Remisen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Priser:
Normalpris: 100 kr.
Studerende: 50 kr. (gælder kun studerende med gyldigt studiekort).
Der er desværre ingen specialpris til pensionister.

Køb billetter her: www.gilalai.com

Fredensborg

Tid og sted:
d. 6. marts 2020, kl. 19.00-21.00. Dørene åbnes kl. 18.45, unummererede pladser.
Fredensborg Store Kro, Slotsgade 6, 3480 Fredensborg.

Priser:
Normalpris: 100 kr.
Studerende: 50 kr. (gælder kun studerende med gyldigt studiekort).
Der er desværre ingen specialpris til pensionister.

Deltagere på Lars Muhls workshop på Fredensborg Store Kro d. 7.-8. marts kan komme gratis med til bogreceptionen – læs mere om workshoppen her: www.gilalai.com

Det er muligt at bestille suppe inden bogreceptionen – læs mere her: https://order.lifepeaks.dk/fredensborg-store-kro/suppe-inden-lars-muhl-foredrag-06-marts-2020#step_1

Køb billetter her: www.gilalai.com