Blogindlæg af Lars Muhl fra d. 4. maj 2013

Fredag d. 3. maj var dagen, hvor Hearts & Hands rykkede ud på gaden, på Strøget i Aarhus, for at tilbyde streethealing. Inititativet er første skridt af flere for at udbrede kendskabet til Hearts & Hands tilbud om gratis healing til alle.

Det blev en kæmpesucses. Meget hurtigt måtte der lånes stole hos Sigfreds Kaffebar, og i den time der blev arbejdet stod folk i kø for at få healing. Der blev ligeledes uddelt rigtig meget materiale om HH og foreningens arbejde, som man kan læse mere om på HHs website og fabcebookside:

www.heartsandhands.dk

www.facebook.com/pages/Hearts-Hands/356348257955

Det er nu ti år siden HH blev startet. En gang om ugen er det muligt at modtage gratis healing i HHs centre i København, Aarhus og Aabenraa (på www.heartsandhands.dk kan du se tid og sted), ligesom man kan skrive til HH og modtage gratis fjernhealing dagligt klokken 9 og 21, hvor cirka 160 fjernehealere sender til dem, som har bedt om det. Resultaterne taler for sig selv.

Befinder du dig i en svær situation, er du syg, har du psykiske vanskeligheder, gennemgår du kemoterapi, eller hvad som helst, du føler bringer dig ud af balance, så skriv til HH og få hjælp til processen.

HH-healerne arbejder gratis, har tavshedpligt og har mange års erfaring på området.