Lars Muhl will give a talk on his latest Danish book ‘Lyset i et menneskes hjerte’ (The Light within a Human Heart) at the church Grøndalskirken in Danish.

Description in Danish

Kom og hør Lars Muhl fortælle om sin seneste bog ‘Lyset i et menneskes hjerte’ i Grøndalskirken.

‘Lyset i et menneskes hjerte’ er en ydre og indre rejsebeskrivelse. Siden tidernes morgen har menneskeheden søgt svar på livets spørgsmål. Naturvidenskabens svar viser med al tydelighed, at vi har glemt noget. Og det er dette ’noget’, denne bog handler om.

‘Lyset i et menneskes hjerte’ er en åndsvidenskabelig bog, baseret på forfatterens egne erfaringer. Med udgangspunkt i en filmoptagelse i Israel i 2014 følger vi de hændelser, der fører Lars Muhl til en hule nær Qumran, hvor Dødehavsskrifterne blev fundet i 1946. Her finder Muhl et manuskript, ‘Asaphs Bog’, der fungerer som et spejl for enhver, der læser den.

Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Hvad er meningen med os? Hvor er vi på vej hen? Der er en ydre verden, som er spændende og fascinerende, men der findes en uendelighed af multidimensionelle muligheder i hver enkelt menneske, en helt anden virkelighed, som blot venter på at blive åbnet.

Læs bogen, hvis du ønsker at realisere dine højeste muligheder. Men vil du være smuk og elegant til stede, så praktiser dens bud i dit liv, hver eneste dag.

Lars Muhl har siden 1965, sideløbende med musikalsk virke, studeret sammenlignende religion og filosofi, og har specialiseret sig i aramæisk, samt kristen og jødisk mystik.

Forfatteraften er et samarbejde mellem Dahls Bøger, Hulgårdsvej 1, og Grøndalskirken.
Vi starter aftenen med at spise tapas, hvorefter den indbudte forfatter holder et oplæg.

Tid: d. 25. september 2019 kl. 18.30-21.00.
Sted: Grøndalskirken, Hulgårdsvej 2, 2400 København.

Man skal tilmelde sig på forhånd:
Det koster 75 kr. at deltage. Du kan betale med MobilePay til nr. 48286 eller kontant ved at møde op i Dahls Boghandel på Hulgårdsvej 1, 2400 København.

Læs mere her:
www.grondalskirken.dk