Lad dit hjerte trække vejret (Let your heart breathe) – an evening with author and mystic Lars Muhl and author and breath coach Jakob Lund in Politikens Hus in Copenhagen.

Description in Danish

OBS: Datoen er blevet flyttet fra d. 29. maj til d. 12. juni.

Grundet et andet arrangement samme dag har Pressen i Politikens Hus meddelt os, at de desværre er blevet nødt til at rykke vores arrangement ‘Lad dit hjerte trække vejret’ med Lars Muhl og Jakob Lund fra d. 29. maj til d. 12. juni. Vi beklager dybt de gener, det måtte medfølge.
Vi har skrevet ud til alle billetkøbere – hvis mailen ikke er nået frem til dig, kan du skrive til contact@gilalai.com.

Lad dit hjerte trække vejret – en aften med forfatter og mystiker Lars Muhl og forfatter og åndedrætsterapeut Jakob Lund i Politikens Hus i København.

På denne aften vil Lars Muhl og Jakob Lund dele deres erfaringer om de helbredende kræfter, som findes i brugen af det bevidste åndedræt. Samtidig vil publikum få mulighed for at praktisere nogle af de teknikker, som forfatterne beskriver i deres bøger. Aftenen vil slutte med musik, sang og praksis.

Det vil være muligt at købe og få signeret bøger og stille spørgsmål til de to forfattere, Lars Muhl og Jakob Lund.

Aftenens ordstyrer er Jacob Kleberg, spirituel mentor og åndedrætsterapeut.

Om Lars Muhl
Lars Muhl har beskæftiget sig med de åndsvidenskabelige kræfter i hele sit forfatterskab, i alt 22 bøger, hvoraf mange er udkommet i det meste af verden. I hans seneste bog ‘Lyset i et menneskes hjerte – Bogen om det uendelige univers indeni’ skildrer han, hvor store muligheder vi mennesker har, når vi indser, at vi allerede er oplyste. Og den praksis, som han har lært at kende gennem sit mere end 30-års lange studie af det aramæiske sprog og den esoteriske kristendom, som vi alle kan bruge i hverdagen.
Se mere om Lars Muhl på: www.larsmuhl.dk og www.cosmoporta.net

Om Jakob Lund
Jakob Lund har beskæftiget sig med at hjælpe dybt traumatiserede mennesker i over 20 år. Hans primære redskaber har været forskellige åndedræts- og kropsteknikker. Jakob Lund har i Danmark startet Breathe Smart og Prison Smart under den humanitære NGO International Association for Human Values (IAHV). Jakob Lund og hans team har hjulpet tusindvis af mennesker. Hans epokegørende arbejde har vakt danske og internationale forskeres opmærksomhed, som har været med til at dokumentere videnskabeligt, hvordan brug af den bevidste vejrtrækning virker så godt. Dette bliver beskrevet i bogen, som er baseret på Jakob Lunds arbejde, ‘Traumebehandling og resocialisering – gennem åndedræt og meditation’.
Se mere om Jakob Lund på: www.jakoblund.dk og www.breathesmart.dk

Billetpriser
Almindelig billet: 199 kr.
Billet for pensionist, studerende og Politiken Plus-abonnent: 149 kr.

Tid og sted
Den 12. juni 2019 kl. 19.00-21.30.
Pressen, Politikens Hus, Vester Voldgade 33, 1550 København K.
Unummererede pladser – dørene åbnes 45 minutter før.

Køb billetter her
https://gilalai.com