Vejen, sandheden og livet (The way, the truth and the life) – new book in Danish by Lars Muhl has been published by Eksistensen.

Description in Danish

Vejen, sandheden og livet – ny bog af Lars Muhl er udkommet fra forlaget Eksistensen.

Bogen indeholder en samling essays, hvor du kan læse om kristendommen ifølge Lars Muhl. For Muhl er kristendommen ikke afgrænset af institutioner, dogmer og historie. Hans tro er resultatet af både indre og ydre rejser, og folkekirken er blot et af mange steder, hvor spiritualiteten udfoldes.

Det var lillesøsterens død, der ledte den dengang niårige Lars Muhl ind i religiøsiteten. Den ulykkelige hændelse kaldte på svar og mening og blev åbningen til troens univers – med dens musik, ord, skikkelser og tanker.

Troen har fulgt ham lige siden, og han skriver selv, at det meste af hans liv har været dedikeret til at finde vejen tilbage til der, hvor han kom fra, tilbage til det sted, han hører til. Lars Muhls tro er uden institutionelle grænser og formelle sandheder, og den henter sin kraft både i Mellemøsten for 2000 år og i verden i dag. Den er spirituel i ordets sandeste betydning, men samtidig konkret og jordnær. Den er resultatet af intense studier og af religiøse oplevelser.

‘Til alle os, der måske ikke tør tænke på døden, og derfor også frygter livet, er det måske forløsende at vide, at vi har en såkaldt sjælsblomst stående på et højere bevidsthedsplan, som nogen kalder Paradisets Have, men som for mig er identisk med Gud.’
– Lars Muhl i ‘Vejen, sandheden og livet’

Du kan bestille bogen hjem hos din boghandler eller f.eks. købe den her

https://www.eksistensen.dk
https://www.bog-mystik.dk
https://www.saxo.com