Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kopenhagen, Danmark, Workshop

27 april @ 9:30 - 28 april @ 16:00

WHITE DOVE
TEACHINGS
Lars Muhl & Naleea Landmann

En hvid due manifesteres over ethvert menneske, der nærværende søger indsigt og er villig til at opgive alle dramaer og projektioner. Den forankrer den guddommelige bevidsthed, Helligånden, enhedens vibration – renhed, fred, nåde, styrke gennem mildhed, helhed, venlig imødekommenhed og frihed. Den hvide due sendes ud for at finde land – sandhed, harmoni, kærlighed, den himmelske kilde til al væren -– når vi befinder os på stormfuldt hav. Den aktiverer og etablerer et felt af sine medfødte kvaliteter, som velsigner, helbreder og vejleder. De, der er villige, kan legemliggøre den hvide due gennem kontinuerlig praksis. Når vi tillader at leve i denne verden med vidt åbne vinger, åbne hjerter og hænder og udstråle den gyldne strøm af den kærlighed, vi er, i alle møder og alle bevidsthedssfærer.

Gennem øvelser, bøn, sang og toning, stilhed, velsignelser, historiefortælling og dans bevæger vi os sammen ind i hjertes hellige rum, fjerner slør af modstand og panser af smerte. Vi tager ansvar for det Lys, vi blev givet, da vi blev skabt. Sådan forankrer vi nærværet af vores egen indre vejledning.

 

Emner for workshoppen: 

Gud er bevidsthed; At træde ind i din Lyslinje; At invitere den hvide due ind i vores hverdag; Walk the talk; Nådens Vibration; Transformation gennem taknemmelighed; Hjertets Visdom; Indre rejser; Meditation; Kunsten at lytte; Foreningen af det guddommelige maskuline og det guddommelige feminine princip; Hensigt og overgivelse; Bønnens væsen; Healing og transformation; At træde ind i stilhed; Velsignelsens kraft; Nærvær; Den æteriske virkelighed.

 

Forberedende læsning:

Lars Muhl: Skæbnespejlet (The Sacred Numbers of Initiation), Lyset i et Menneskes Hjerte (The Light within a Human Heart), Guds-Formlen (The God Formula)

Naleea Landmann: The Love that You Are (Die Liebe die Du Bist)

 

Tidspunkter:

Lørdag: 9:30 – 16:00

Søndag 10:00 – 16:00

 

Adresse:

Rudolf Steiner Seminariet
Johannevej 20
2920 Charlottenlund

 

Køb billet her

NB: Undervisningen er på dansk/the teaching is in Danish

Der er te og kaffe på stedet. Derudover står man selv for forplejning og overnatning.

Detaljer

Start:
27 april @ 9:30
Slut:
28 april @ 16:00
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/white-dove-healing-billetter-946156