På grund af den store efterspørgsel har jeg valgt endnu en gang at give gratis adgang til min dokumentarfilm om min spirituelle mentor seeren Calle Montségur.

Filmen vil være tilgængelig i 24 timer i påsken, så alle har en mulighed for se filmen over hele verden og fejre verdens genopstandelse.

Rigtig god fornøjelse.

Kærlig hilsen
Lars Muhl


Links til streaming

For at få adgang til filmen, skal du gå ind på nedenstående link på et valgfrit tidspunkt fra lørdag d. 3. april kl. 20.00 til søndag d. 4. april kl. 20.00, dansk tid (CET).
Filmen varer 1 time og 40 min.

Dansk film: https://vimeo.com/375363629
Engelsk film: https://vimeo.com/354876796
Fransk film: https://vimeo.com/388567503
Tysk film https://vimeo.com/527824171

OBS: der vil ikke være brug for kodeord til den tid.
Hvis det driller, kan du evt. prøve at genindlæse siden – på computer: klik på F5.


Trailer på engelsk for filmen

https://vimeo.com/282215435


Beskrivelse af filmen

En smuk og sjælden dokumentarfilm af Lars Muhl om hans afdøde ven og spirituelle vejleder Calle de Montségur, også kendt som Seeren.

Seeren kunne læse menneskers skæbne i ’Livets Bog’ samt diagnosticere og behandle folk med tankens kraft, lige meget hvor på Jorden, de befandt sig.
Alene via en kort telefonsamtale helbredte Seeren Lars Muhl, der er i tre år havde ligget syg i en seng uden at kunne få en diagnose. Herefter gik Lars i lære hos Seeren som en troldmandens lærling på bjerget Montsegur i Sydfrankrig.

Filmen er baseret på unikke håndholdte optagelser af Seeren, som Lars lavede, da de mødtes første gang i 1998, og strækker sig over de tre år, Lars var lærling hos Seeren.

Dette er en fortrolig førstehåndsberetning om Seeren ved det hellige bjerg Montsegur i det sydvestlige Frankrig. Vi oplever ham endvidere i hans hjem i Fuengirola i det sydlige Spanien, hvor han behandler patienter med fjernhealing. Nogle af optagelserne er filmet med skjult kamera. Filmen giver mulighed for at rejse sammen med Lars gennem hans indvielser af en af vor tids vigtigste healere. Igennem filmen deler Seeren flere budskaber, der er afgørende for at forstå verdens nuværende tilstand og ændre status quo.

Filmen er desværre ikke tekstet for hørehæmmede.