Arnold Busck byder velkommen til en spændende eftermiddag i selskab med Lars Muhl. Han er aktuel med en ny bog ‘Guds-formlen’. Lars Muhl har et magisk lys omkring sig, og hans måde at agere i verden på fascinerer mange.

Denne lille bog er i virkeligheden et brev, der uden dikkedarer viser, hvilke ubrugte kvaliteter, der står til rådighed for mennesket, hvis det formår at gøre sig fri af de herskende normers begrænsning. Brevet indeholder essensen af et helt livs åndsvidenskabelige studier forsøgt formidlet, så alle kan drage nytte af den. Kan Gud sættes på formel? Er Gud virkelig død? Hvad eller hvem er Gud?

Ifølge bogen, er der tale om en bag-alt-liggende overordnet intelligens, en højere form for bevidsthed, som gennemvæver universet og alt og alle, som lever i det. Denne guddommelige intelligens indeholder hele skabelsens hemmelighed. Ethvert menneske bærer i sig en del af denne højere bevidsthed, som blot venter på at blive aktiveret, så mennesket kan blive med-skabere af tilværelsen og tage det afgørende skridt på dets udviklings vej.

Bogen giver eksempler på øvelser, som åbner op til højere bevidsthed – øvelser, som enhver med en smule tålmodighed kan praktisere. Virker det? Der er kun én måde at finde ud af det på: PRAKTISÉR!

På dagen vil du blive introduceret til essensen af bogens budskab og få lejlighed til at praktisere det sammen med Lars Muhl.
Vel mødt.

Tid: d. 28. august 2020 kl. 15.30-17.00.
Sted: Arnold Busck, Købmagergade 49, 1150 København, Danmark.

Mere information her:
https://www.facebook.com/events/298899764895544