Blogindlæg af Lars Muhl fra d. 3. november 2020

Kære venner
Da der efter offentliggørelsen af min seneste artikel, ‘Medicinen, der helbreder alt‘, strømmer ind med anmodninger om at lære mere om den healingsmetode, der omtales i artiklen, tillader jeg mig at pege på min lille grønne bog, ‘Guds-formlen‘, da den indeholder grundlaget for den metode, jeg arbejder med, og som jeg ved er virksom. Tilfældet med den unge mand fra Zürich var et resultat af en hel gruppes forberedelse og healing af ham. Mange af deltagerne havde aldrig før prøvet at tage aktivt del i en healingsession. Metoden kan bruges af alle. Som Yeshua siger i Ny Testamente: ‘Gør som jeg, og I vil kunne gøre større gerninger end jeg.’ Derfor er det vigtigt at vide nøjagtigt, hvad det var Yeshua gjorde.

For at metoden virker, er man nødt til at gøre op med sig selv, hvad man tror, et menneske er. Man må forberede sig gennem indre øvelser. ALLE kan gøre det, men det kræver dedikation, forberedelse og tålmodighed. Det er det, jeg forsøger at give videre på mine workshops.
Vi mennesker har så mange flere muligheder og kvaliteter, hvis blot vi tør slippe vores fordomme og frygt, og i stedet lade vore indre, åndelige kræfter komme til udfoldelse. Mennesket er energi. Vi er elektricitet. Vi er åndelige væsener. Som min lærer Seeren, Calle de Montségur, ofte sagde: ‘Det, jeg kan, det kan ALLE!’ Og han hjalp gennem sit liv tusinder af mennesker med at generobre livet.

Spørgsmålet er, om ikke menneskeheden har nået et punkt, hvor vi skal til at tage disse indre kvaliteter alvorligt, hvis vi skal have en chance for at løse de problemer, vores generelle egoisme og ligegyldighed har bragt os i. Det kræver selverkendelse, hvilket kan være svært for mange at praktisere. Men det er nødvendigt.
Uden metafysikken havde verden aldrig frembragt store fysikere som Einstein, Planck, Bohr og Bohm. Uden en erkendelse af at menneskets åndelige ophav skal tages alvorligt, løser vi aldrig de problemer, vi står midt i.

Hvis ikke NU, hvornår så?
Hvis ikke OS, hvem så?

Jeg planlægger at optage en række videoer til offentliggørelse her på siden med inspiration til arbejdet.

Hav en god dag
Kærlig hilsen
Lars Muhl