Blogindlæg af Lars Muhl fra d. 5. januar 2014

Rabineren Yitzhak Kaduri er en af de højst anerkendte i Israel. Man anså ham endog for at være rabbinernes Rabbiner.

Han døde i Israel i 2006, 108 år gammel.

Inden da havde han til udvalgte disciple bekendtgjort, at han hver nat i en årrække havde forbindelse til den Messias, som jøderne har ventet på i århundreder. Jøderne anerkender som bekendt ikke Yeshua (Jesus) som deres Messias.

Navnet på denne Messias afslørede Kaduri i en efterladt note, som har sendt chokbølger gennem den jødisk ortodokse verden. I noten bekendtgør Kaduri, at navnet på Messias er Yeshua (Jesus).

Kaduri mente, at denne Messias allerede befandt sig på jordplanet, og at han ville stå frem når tidligere ministerpræsident Ariel Sharon afgår ved døden.

Nu er der bare den hage ved profetien, at Ariel Sharon siden 2006 har ligget i koma, og derfor holdes kunstigt i live. Han ligger nu i en seng på sin farm i Negev-ørkenen, massivt bevogtet og bag elektrisk hegn, som nærmest fører tankerne hen på kz-lejrene under 2. verdenskrig.

Nu forlyder det imidlertid, at Ariel Sharons tilstand er forværret, og nogle mener at det nu kun er et spøgrsmål om kort tid, før han dør. Spørgsmålet står så tilbage, om Kaduris profeterede Messias, YESHUA, så vil bekendtgøre sig?

Læs mere i ‘Taxo Luma’.