Blogindlæg af Lars Muhl fra d. 10. juni 2021

Kære venner

En god bekendt af mig har sendt mig nedenstående. Det er en Google-oversættelse til dansk af det, der fremføres i den video med tidligere vice-præsident og CEO for forskning hos medicinalfirmaet Pfizer, Michael Yeadon, der kan ses her: https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html.

Jeg har desværre ikke haft tid til at rette oversættelsen, men jeg er sikker på, at meningen kan forståes af de fleste. Hvis man kan engelsk, foreslår jeg, at man ser videoen, så man også får et indtryk af, hvilket menneske Michael Yeadon er.

Michael er ikke anti-vaxer, men er alligevel bekymret for den udvikling Covid-19 har afstedkommet i forhold til de nye vacciner, som efter hans mening er uhensigtsmæssige og på længere sigt måske direkte farlige. Jeg synes, at den stigende bekymring blandt forskere og andet godtfolk, der har forbindelse til medicinalbranchen, bør tages alvorlig. Især inden vi begynder at vaccinere vore raske unge. Som professor Christine Stabell Benn siger, kender vi ikke hvilke virkninger på vores generelle helbred, de nye vacciner vil have. Ingen ved, om vi om et, to eller tre år vil opleve, at vaccinerede menneskers immunforsvar vil have taget skade og derfor ikke vil være i stand til at beskytte mod andre sygdomme.

Jeg ved godt, at dette er træls, men vi er nødt til at forholde os til, hvad uafhængige forskere forsøger at fortælle os. Uanset at informationerne skaber usikkerhed. Den totalt blinde tro og tillid, vi generelt har vist politikerne og ikke mindst medicinalindustrien, bør måske revurderes. Min private tanke om alt dette er, at det her udelukkende handler om penge og magt til at styre fremtidens markedsplads og dermed forbrugerne, som jo er os. Hvis det, som Michael Yeadon og med ham flere og flere forskere advarer mod, er sandt, så er der tale om forbrydelse mod menneskeheden. Derfor burde den udvikling, vi er vidne til, give anledning til et opgør med alverdens storindustrier, som i højere og højere grad gør deres indflydelse gældende overalt, hvor de kan komme til.

Kærlig hilsen
Lars

Citat

Der er INGEN sundhedsfaglige grunde til at få sprøjten – husk det, hvis du alligevel vælger at udsætte din krop for eksperimentet…

Lånt tekst af Mona Sharar / resumé af video med Michael Yeadon (link i kommentarer, hvis du vil se den selv):

Interview med Michael Yeadon, som forlod sin direktørpost i Pfizer i 2011.

Baggrund: pharmaceutical industry and biotechnology.. Han har været i farma i 32 år.
 Har en meget bred baggrund og grounding. 

Han er særlig god til at spotte, hvornår der ikke er nok data til at afgøre, om noget er sikkert. Han er trænet i at se mønstrene, der opstår, når noget ikke er sikkert nok eller indebærer bivirkninger.

Han er pro medicin af alle slags. Hvis givet i en sikker kontekst. Han er pro alle nye tiltag. Pro vac xiner.

Men han er modstander af medicin, som er usikker er brugt i en usikker kontekst. 

Han er ikke pro genbaserede sprøjter, fordi der ikke er sikkerhed nok endnu. Anti unsafe-medicin..

1. del af referat:

“Hvis man dør indenfor 28 dage dage efter at være testet positiv med et meget usikkert, uegnet testresultat, så registreres man som værende død af covid. Uanset reel dødsårsag. Hvilket er decideret uetisk og forkert. ‘Complete nonsense’, som han kalder det.

KUN mennesker, som er syge og har symptomer, er reelt til fare for andre mennesker. Så at lave en lockdown, hvor man adskiller raske folk, er decideret forkert og meningsløst. 
Hvis man er fyldt med virus og smittefarlig, så er man OGSÅ syg… 

Så ideen om at cutte almindelig sund kontakt mellem mennesker er helt forkert og nytteløs og hindrer ikke nogen smittespredning. 
Det står klart nu. Og var en beslutning som har ødelagt rigtig meget. 

Alt hvad regeringerne har fortalt os, var forkert. Der er ikke nogle af de nøglesager, de udbreder, som har vist sig at give mening. Men har ført os til helvedes port, hvor vi står nu.

Alt der er foregået har haft med kontrol at gøre.

Myten om asymptomatisk spredning er ikke sund. 

Man skal have en del virus for at smitte, og i så fald vil det være synligt. 

Med den viden Mike har, var det tydeligt fra start, at vi bliver løjet for, og at det her handler om kontrol.

Hvad den kontrol skal til for, kan man så tænke over.

Mike ved hvordan pcr testen virker. Måden hvorpå, man afgør om nogen er positive eller ej, er helt utroligt bedragerisk og meningsløs. Han forsikrer os, at falsk positiv er meget udbredt med pcr. Er det 50% af tiden, der er falsk positive? Eller 4%? Det ved vi ikke. For ingen undersøger det til bunds. 
Man kan derfor ikke overhovedet bruge smittetal og udbrudstals til noget som helst, fordi det er baseret på falske tests.

Lockdown slår en masse ihjel. Ikke selve sygdommen. 

Og ingen må udfordre narrativet uden at blive hængt ud. For folk bliver hængt ud. Og stopper derfor med at udtale sig. Helt almindelige mennesker stopper med at udtale sig. Der er kun de meget aggressive og rebelske tilbage, og det bevirker, at endnu færre tør stemme i. 
Mike fortsatte og begyndte derfor at fremstå som en af de få, og derfor er det nemt for folket bag det herskende narrativ at kalde ham alt muligt. Anti-v eller en der er gået fra forstanden, osv. Nemt at få nogle til at fremstå som tosser, når der kun er få af dem. 

Og lige der kan man som lytter fortælle sig selv, at man jo ikke behøver at lytte, fordi det er jo bare endnu en dem, som er blevet stemplet ude..

“But I assure you I am non of those things, and the reason I am commenting is that its not just my life, but more importantly that from our children and grand children is being stolen from us, by a systematic proces of fear and control, that is gonna culminate in some very horrible times and I am desperate to wake you up, “.

Når vores regeringen lyver for dig en eller to gange, så er vi nok ret vænnet til politikere, der fortæller hvide løgne med jævne mellemrum, så er vant til det, og vi tillader det. 

Men når de lyver overfor dig omkring noget teknisk, og de gør det igen og igen i månedsvis, noget som man kan tjekke, så bliver du nødt til at forstå, at de ikke fortæller sandheden. Og i det tilfælde er der noget, de dækker over. Og jeg er her for at fortælle dig, at der sker noget rigtig rigtig slemt. Og hvis vi ikke lytter nu, så kan vi snart ikke længere gøre noget ved det.

I kan tage jeres liv tilbage lige nu. I behøver ikke de masker, for de virker ikke. Og glem alt om lock downs, for de virker ikke, og de mindsker ikke smitte. Smitte som sker mest af alt på institutioner. 
Og I skal ikke sprøjtes med farligt ikke gennemtestet genbaseret spikeprotein, og I skal ikke følge ordrer fra de korrupte systemer, som vejleder vores politikere.

Hvis I lader være med dette de næste uger, så er det overstået. 

Hvis vi først når dertil, hvis vax pas indføres, så mister vi chancen for at kunne stoppe det her og det kommer I til at fortryde.

Det rigtige at gøre er at holde de reelt syge væk fra samfundet. Lockdown af raske samfund er en ny opfindelse, som ingen effekt har. Massetest af mennesker uden symptomer har heller ingen effekt, og det er blot en måde at skræmme mennesker. Det går stik imod common sense. 

Vi kan godt selv fornemme, om nogen udgør en helbredstrussel mod en. Man kan se det ud fra deres bevægelser, deres symptomer + øjne og næses tilstand. Det er et nedarvet instinkt, som vi har forfinet via evolution, så vi bevæger os instinktivt uden syge mennesker. Dette er noget, vi har udviklet evolutionært og vi er rigtig gode til det. 

Mennesker kan ikke give dig en infektion, hvis de ikke er syge.

Det her er mindre farligt for dig end en influenza. Når regeringen lyver overfor dig i over et år, så MÅ i indse, at noget andet er på spil.

2. del af referat

Jeg er forsker, og jeg har haft en god og stor karriere og har klaret mig godt. Ingen betaler mig for at gøre dette. Jeg modtager kun kritik. Det er MIG, der betaler for dette. Jeg mister arbejde og venner. Men jeg vil advare jer om, at regeringerne lige nu lyver overfor jer. 

I har været udsat for propaganda og løgne af nogle mennesker, som er meget trænede i at gøre det. Hvis I tjekker op på noget af det, jeg fortæller her, så vil I opdage, at det er sandt. 

Hvis du bare finder én ting, som din regering har fortalt, som er usandt, hvorfor vil I så fortsætte med at tro på det andet?
Jeg beder dig om at lade være at gå ud fra, at det I får af vide er sandt. De lyver med nøje planlagt propaganda. Og jeg kan ikke stoppe jer I at tro på det. Det er jer selv, der skal begynde at tjekke det.

Jeg har over den seneste tid talt med en række professorer med hvem, jeg diskutterer, hvad jeg ser og tror på ift immunologi, og de er alle enige med mig. Men INGEN vil gå ud og sige noget. Fordi det betyder, at man bliver afskåret fra puljer fremover. 

I skal vide, at folk på dette område meget nemt bliver skubbet rundt ift hvor pengene og tilladelserne kommer fra. Det styres fra regeringer og er slet ikke så troværdigt, som det var engang. 

Akademikere er ikke længere uafhængige. De er ikke længere ærlige. For de er afhængige af at blive betalt og anerkendt. Pengene fører tilbage til ganske få udspring, som styrer spillet. 

Så længe de er forbundet til systemet, så arbejder de ikke åbent, ærligt og uafhængigt.

Vira er meget meget små, og deres arbejde er at komme hurtigt ind i din organisme. Ind i cellerne. 
Antibodies er store og udenfor cellerne. Antibodies er ikke særlig vigtig i processen for immunitet. Det som spiller ind er t-celle immunitet. T-celler trænes og bekæmper. Alt snakken om antibody levels er direkte vås og hænger ikke sammen med, om man er immun. Det er en psykologisk operation at overbevise dig om, at antibodies har noget med immunitet at gøre, og at når de forsvinder, er du ikke immun længere. Det er ikke sandt! Og meget nemt at læse sig til. Immunitet sidder i t-cellerne. Og det har vi kendt til i årevis. Deres vigtighed er at beskytte mod luftbårne vira. Så hvorfor taler de om antibodies og ikke t-cellerne? 

Ligeså er hele historien om alle varianterne også noget sludder.

Der er mange komponenter i immunsystemet for at beskytte dig mod forskellige trusler i miljøet.

Parasitter, fungi, bakterier og vira = hovedkategorierne vi skal have beskyttelse mod.

Vi bliver givet mange forskellige myter og historier for at tro på, at vi er i fare.

Hvis du er ældre, er der en lille smule mere risiko forbundet med at have co vid end en influenza. 
Hvis du er yngre er influenza værre end co vid. 

Så det er helt skørt, at man er villig til at lade samfund og økonomi smadre for en sygdom, som er mildere for dem, som holder samfundet igang, end en influenza.

Iver mectin er noget af det mest udbredte medicin i verden, meget sikker og effektiv medicin, og kan reducere de fleste symptomer, og der er ikke brug for vaccine her.

Det værste, de har løget om, er ideen om variationerne, og at der overhovedet er behov for vaccinerne.

Hvis man finder den variant, der er allermest forskellig fra den originale variant, er der kun 0,3 % forskel. Og denne lille forskel er ikke i stand til at repræsentere sig som en anden virus. Hvilket vi narres til at tro. Tro at den kan undslippe immunsystemet. Det kan den ikke.

Sa rs fra 18 år tilbage ( som er meget lig denne sa rs cov 2, 80% lighed) Folk, der havde haft Sa rs 17 år tidlige, skulle donere blod, og de ville teste om immunsystemet kunne genkende den. Og det kunne det hos alle. De havde alle t-celler, der kunne bekæmpe den. Og de kunne også genkende denne nye virus fordi den er 80 % den gamle, og de kan derfor nemt bekæmpe den. Selvom der er 20% forskel.

Regeringen lyver helt tydeligt, når de fortæller, at viraen her kan muterer og undgå immunsystemet med en 0,3 % forskel. Varianterne er på ingen måde ikke i stand til at komme omkring immunsystemet!

Så hvorfor laver alligevel vac ciner ne, når de selv ved, at de lyver? Hvad er deres bevæggrunde? Der er absolut ingen meningsfuld grund. Der er ikke behov for dem. Men de BLIVER lavet. 

Og det skræmmer mig. Jeg tror, de bliver brugt til at ødelægge jeres helbred og muligvis slå jer ihjel.

Og I kommer til at dø af et eller andet mærkeligt syndrom, og ingen kan stilles til regnskab.

De lyver for at få lov at lave og gi jer disse va cci ner. 

Vi ved faktisk rigtig meget om denne virus. Den er meget mildere end sars. Den slår kun ældre og syge, som i forvejen er meget tæt på at skulle dø, ihjel. Mindre en 0.1 procent. Det er ikke noget mystisk, der angriber alle. De fleste er 100% gearet til at slå den ned. Og når du først har den (og du bliver sandsynligvis ikke syg af den), så er du immun. For årtier. Den er IKKE en reel trussel. 

Det er IKKE sandt at varianterne udgør trusse,l og I står bedre med at undgå vac ciner ne. Hvorfor skulle i tage dem, når virussen ikke er en trussel.

Jeg er MEGET bekymret for snakken om vac cine pas. Det er kun med meget meget farlige sygdomme som gul feber, at man skal have et stempel i passet, for at undgå at tage den med tilbage til samfund, som ingen immunitet har overfor den. 
Men det kan slet ikke sammenlignes med at skulle vise et pas i sit eget samfund hele tiden. 

Hvis du er ældre og bliver va ccine ret og er beskyttet, så er du BESKYTTET og skal ikke vide noget som helst om andres vac cine status. Ingen har brug for at kende noget andres vac cine status. 

Andres pas giver ikke DIG sikkerhed. Men de giver komplet kontrol til hvem end, som styrer den database, passet er i forbindelse med. Det som overtager dit liv i meget større stil end orwell forestillede sig. Det styrer resten af dit liv, indtil du dør. Du tror måske, det kun er i en lille udstrækning, men de kan bestemme, hvor du må bevæge dig og ligger et pres på alle, der ikke har passet. De kan ende med at bestemme, om du må komme ind og handle. I kan ikke styre, hvor de vil afholde jer fra at komme. Det er brud på menneskerettigheder at bede folk tage medicin mod deres vilje. 
Hvis I tillader passene at komme, så kan I måske i værste udstrækning ende med ikke at kunne bruge jeres bankkonto. 

I har IKKE brug for vax pas.. Systemet er kun sat i stand ved at bruge løgne og opnå totalt kontrol. Nogen har en bagtanke med at sætte det op på den måde, hvor alle er afhængige af at blive sprøjtet. Og jeg tror bagtanken med at skabe et system, hvor alle presses til at tage vaccinen, er at nogen ønsker, at vi skal have den, kun for at have den. Ikke for at redde liv, men med formålet masse-depopulation. 
Det hele er bygget på løgne. 

’And I am absolutely terrified that the combination of vacine pass port and top up vac cines is going to lead to massdepopulation. Deliberate execution. Potentially of billions of people”.

I kan stoppe det. Tillad ikke at jeres sundhedsdata kobles op på global database. For det bliver enden på menneskets frihed, og jeg ser ingen mulighed for at komme tilbage, når først systemet er rullet ud.

Den frustration, jeg oplever, er, at det er meget svært at få disse informationer ud til folk. Og de få der hører det, vil ofte ikke engang gøre noget med dem.