Blogindlæg af Lars Muhl fra d. 11. april 2019

Kære Venner

Dette bliver mit sidste suk i 5G-debatten. Vedlagte brev med fyldig dokumentation på, at 5G er en katastrofal beslutning er sendt til samtlige folketingsmedlemmer og avisredaktioner.
Så kan jeg ikke gøre mere. Virker det ikke, må vi indse, at vi lever i et land styret af mennesker, der er ramt af en sygdom, som åbenbart kke lader sig helbrede.

Til jer, som har undret sig over, at jeg har reageret så kraftigt, skal I vide, at det skyldes et syn, jeg har haft. For Smartmeters og 5G er kun begyndelsen på en verden, som styres af robotter og kunstig intelligens.
Men også, at vi har taget de første kridt i retning af en politistat. Jeg undrer mig over, om det er lovligt, at tvinge befolkningen til at få installeret smartmeters, hvis de ikke ønsker det?

Jeg glæder mig til igen at kunne fordybe mig i menneskets indre, spirituelle resurser, i stedet for at forsøge at tale til hjerter af sten.

Vi må blot bede til, at nogen, bare én eller anden vågner op og gør noget.

Tak fordi I bakkede op.

Her på min nye hjemmeside vil jeg løbende dele min undervisning gratis i små videoer med forskellige temaer. Mere om dette senere.

Kærlig hilsen
Lars

Brev

Kære Folketingsmedlem

Dette er din store mulighed for at vide besked. Vender du ryggen til dette materiale uden at sætte dig ind i omfanget af det bedrag, det dækker over, bliver du medansvarlig for de gener, 5G-teknologien vil afstedkomme for borgerne i Danmark.

I har alle enstemmigt vedtaget, at der i Danmark skal udrulles 5G, ligesom I forlængst har tvunget borgerne til at skulle have installeret fjernaflæste Smartmeters, uantastet at alle uafhængige og seriøse forskningsresultater advarer kraftigt mod begge dele.
Jeg vedlægger her dokumentation for, dels at dr. med. Christoffer Johansens forskning ikke alene er betvivlet af, men også direkte afvist som værende det rene fusk, af internationale forskere.
Endvidere er vedlagt kildemateriale til andre tvivlsomme medspillere, der har været afgørende for jeres beslutning.

Alt peger på, at der er begået alvorlige fejl hos jer, eller jeres rådgivere, Sundhedsstyrelsen og Energistyrelsen.

Industribetalt videnskab er ofte fortalervirksomhedsdokumenter dvs. ‘advocacy documents’.
IEI har produceret resultater for produkter som herbicide glyphosate, bryst-implantater, cigaretter, uran-minering etc. og hjulpet virksomheder såsom Boeing Company, Lockheed Martin Corporation, Rocketdyne/Atomics International og ikke mindst Motorola, en af de største mobilproducenter indtil for 10 år siden. IEI’s specialitet er at producere ‘videnskab’, som hvidvasker enten en industri, en virksomhed eller et produkt. Hvad kan årsagen have været til at man hos Kræftens Bekæmpelse og Christoffer Johansen valgte at samarbejde med/betale det firma? LÆS KILDE LÆNGERE NEDE

De bedste hilsener
Lars Muhl

Kilder:

Christoffer Johansen (overlæge, statistiker):

Kritik af den danske kohorte af CJ (statistik sammenkøring) fra 2006:

ICNIRP & WHO EMF Project:

Grænseværdier:

IEI/International Epidemiology Institute: