Blogindlæg af Lars Muhl fra d. 10. august 2012

Gruppen Beach Boys har mere eller mindre stået for min musikalske opdragelse. Det var gennem de sessions med Daisy i 1968, hvor vi fem knægte lærte hver tone og hvert ord på sangene fra BBs album FRIENDS, at jeg fik mit opdrag i harmonilære.

Derfor var det lidt af et mirakel, da jeg tre ugen inden Beach Boys 50-års jubilæums koncert i Aarhus d. 1. august, blev ringet op af en kvinde fra California, der kunne oplyse mig om, at Al Jardine fra gruppen havde læst den engelske udgave af Gralstrilogien, The O Manuscript, og gerne ville hilse på. Min familie og jeg var derfor inviteret til at møde bandet til koncerten. Jeg kunne dårligt tro mine egne ører, indtil vi helt bogstavelig blev budt velkommen af the man himself, Al Jardine.

Historien er endnu et eksempel på, hvordan ord og toner mødes på et universelt plan, der, hvor vi ikke selv står i vejen for, at miraklet kan ske.