Forlaget Gilalai udgav d. 11. juni 2019 den nye bog ‘Verdens Frelser’ af Lars Muhls alter ego, Asaph Muzethi. Bogen er det første bind i en ny serie kaldet ‘SoulBooks’. 

Serien vil bestå af små bøger med store og vigtige emner, der alle vil adressere nogle af tidens problemer set fra et filosofisk og åndeligt perspektiv.

‘Religion er for dem, som frygter helvede. Åndelighed er for dem, som har været der!’
– Asaph Muzethi

Uddrag af Lars Muhls forord fra ‘Verdens Frelser’

Denne bog er skrevet af et fremmedgjort menneske, der har mistet hukommelsen, i en splintret og historieløs verden. En verden af forurettede individualister, der insisterer på at hævde hver deres personlighed og udvikling som noget unikt. I en verden af tilbud der, som enhver anden vare på markedet, skal imødekomme forbrugernes behov – behovet for det afslappende, fredfyldte, positive, bedøvende, komfortable, ufarlige, bekræftende, trivielle, tamme og politisk korrekte.

‘Verdens Frelser’ er i sig selv et eksempel på det stik modsatte: nemlig, at de højder og det lys, mennesket kan nå, er proportional med de dybder og det mørke, det har modet til at trænge ned i. Det er bogens, og dermed forfatterens postulat, at ethvert menneske på et tidspunkt i livet, frivilligt er nødt til at slippe enhver begrænsende sikkerhed og begive sig alene ud i ørkenen, for der at klæde sig nøgen for sin skaber. Undlader mennesket dette, vil dets magelighed (også kaldet skæbnen) uundgåeligt kaste det ind i livets skærsild for at lutre det der, indtil kun det væsentligste står tilbage.

Vi er alle vildfarne – men mest fordi vi har glemt, hvorfor vi er det.

Hør Lars Muhl fortælle om bogen her
https://vimeo.com/340404690

Køb af bogen
Bogen vil kunne bestilles hjem hos alle boghandlere eller vil kunne købes her: https://gilalai.com.

PR-kontakt
Gilalai Media, contact@gilalai.com.

Henvendelse vedrørende ‘Lyset i et menneskes hjerte’
sarah.lassen@harpercollins.dk, mobil: 26 84 81 48.

Lars Muhl er aktuel med bestselleren ‘Lyset i et menneskes hjerte’, der udkom på Harper Collins i november sidste år. Bogen er planlagt til at udkomme i Norge, Sverige, England, USA, Tyskland, Frankrig og Benelux i 2019-20.

Foto og bogdetaljer

Verdens Frelser
Gilalai SoulBooks
110 sider, hardback m. dust jacket
Udsalgspris kr. 150,-
ISBN 978-87-970528-1-5
https://gilalai.com