Lars Muhl besøger Oslo i Norge for at afholde en boglancering/foredrag om ‘Verdens Frelser’ og healingsworkshoppen ‘Lyset i et menneskes hjerte’.

Verdens Frelser – boglancering og foredrag
d. 10. januar 2020 kl. 18.00-21.00.

Kom og hør om den nye bog ‘Verdens Frelser’ skrevet af Lars Muhls alter ego, Asaph Muzethi. Bogens titel henviser til Leonardo da Vincis maleri ‘Verdens Frelser’. Og Verdens Frelser er i Lars Muhls optik mennesket, der har brug for at blive frelst fra sig selv og det ego, der i grådighed er ved at ødelægge alt omkring sig. Bogen handler også om, at vi mennesker er faret vild, mest fordi vi har glemt, hvorfor vi er det. Nemlig at vi har mistet forbindelsen til vores åndelige overbygning, og at vi i vor ulidelige arrogance tror, at intellektet kan klare alt.

Uddrag af Lars Muhls forord fra ‘Verdens Frelser’:
‘Denne bog er skrevet af et fremmedgjort menneske, der har mistet hukommelsen, i en splintret og historieløs verden. En verden af forurettede individualister, der insisterer på at hævde hver deres personlighed og udvikling som noget unikt. I en verden af tilbud der, som enhver anden vare på markedet, skal imødekomme forbrugernes behov – behovet for det afslappende, fredfyldte, positive, bedøvende, komfortable, ufarlige, bekræftende, trivielle, tamme og politisk korrekte.
‘Verdens Frelser’ er i sig selv et eksempel på det stik modsatte: nemlig, at de højder og det lys, mennesket kan nå, er proportional med de dybder og det mørke, det har modet til at trænge ned i. Det er bogens, og dermed forfatterens postulat, at ethvert menneske på et tidspunkt i livet, frivilligt er nødt til at slippe enhver begrænsende sikkerhed og begive sig alene ud i ørkenen, for der at klæde sig nøgen for sin skaber. Undlader mennesket dette, vil dets magelighed (også kaldet skæbnen) uundgåeligt kaste det ind i livets skærsild for at lutre det der, indtil kun det væsentligste står tilbage.
Vi er alle vildfarne – men mest fordi vi har glemt, hvorfor vi er det.’

‘Verdens Frelser’ er det første bind i en ny serie kaldet ‘SoulBooks’. Serien vil bestå af små bøger med store og vigtige emner, der alle vil adressere nogle af tidens problemer set fra et filosofisk og åndeligt perspektiv.

Hør Lars Muhl fortælle mere om bogen her:
https://vimeo.com/340404690

Aftenen vil blive afsluttet med en hjerteåbnende sangstund med deltagerne.

Lars Muhls bøger og cd’er vil blive solgt ved arrangementet, og det vil være muligt at få bøger signeret af ham.

Lyset i et menneskes hjerte – todages-workshop
d. 11.-12. januar 2020 kl. 10.00-17.00.

Workshoppen er baseret på alt det, Lars Muhl har arbejdet med gennem årene, bevidst vejrtrækning, bøn, ritualer, meditation, intuition, healing, chanting, lyd, helbredelse, energiarbejde og ildvognspraksis, med det aramæiske sprogs psykologi som udgangspunkt.

Workshoppen har mysterietraditionerne fra Essæerne og Alexandrias terapeuter som en rollemodel. Disse mysterietraditioner uddannede de første diakoner, vi kender til, længe før udtrykket ‘diakon’ var kendt. Essæerne kaldte sig selv ‘Børn af Lyset’, mens Terapeuterne blev kaldt ‘Dem som er klædt i hvidt’.

‘Himmerriget (Malkoota d’Shmeya) er i dig, og overalt omkring dig’, siger Yeshua (Jesus) i Lukasevangeliet og i Thomasevangeliet. Dette er det helt grundlæggende og vigtigste udgangspunkt for workshoppen, at vi er i stand til at forbinde os til Himmerriget indeni. At vi gennem dette indre himmerrige forstår, hvem vi virkelig er, hvor vi kommer fra, hvad vi laver her, og hvor vi skal hen. Denne viden skal integreres fuldstændigt i hver enkelt af os. Dette er forudsætningen for alt, hvad vi skal arbejde med på workshoppen. Derfor vil dette udsagn være en rød tråd igennem hele kurset.

‘Hvis du følger mit eksempel, vil du kunne udføre endnu større vidundere end jeg’, siger Yeshua i Matthæusevangeliet. Dette udsagn er udgangspunktet for de to dages undervisning og praksis. Vi ønsker at realisere Yeshuas ord og handlinger gennem vores egne oplevelser og gerninger, i vores relationer med andre mennesker, overalt hvor vi er og i vores healings- og energiarbejde.

For at kunne deltage må du have læst Lars Muhls bøger ‘Gralstrilogien’ og ‘Lysets Lov’. Det er også en ekstra fordel at kende til Lars Muhls øvrige bøger.

Praktiske oplysninger

Begge arrangementer vil foregå på adressen:
Norsk Tai Chi Senter, Kirkegata 1, Oslo.

Læs mere og køb billetter her:
https://www.larsmuhl.no