Du kan komme med til en visning af en nyredigeret version af dokumentarfilmen ‘Seeren’ i Grand Teatret. Hele overskuddet fra billetsalget vil gå ubeskåret til udviklingen af en ny spillefilm om seeren Calle de Montségur, hvor Thure Lindhardt skal spille rollen som Lars Muhl.

Det vil være muligt at stille spørgsmål efter dokumentfilmen til skuespiller Thure Lindhardt, manuskriptforfatter Nikolaj Scherfig, instruktør Fabian Wullenweber og forfatter Lars Muhl om dette spændende filmprojekt.

Om dokumentarfilmen
Med sin film, baseret på gamle håndholdte optagelser, giver Lars Muhl et sjældent møde med sin afdøde ven og spirituelle vejleder Calle de Montségur, også kaldet Seeren. Han kunne læse menneskers skæbne i ’Livets Bog’ og behandle folk med tankens kraft, lige meget hvor på Jorden, de befandt sig.
Alene via en telefonsamtale helbredte Seeren Lars Muhl, der er i tre år havde ligget syg i en seng uden at kunne få en diagnose. Herefter gik Lars i lære hos Seeren som en troldmandens lærling på bjerget Montsegur i Sydfrankrig.
I filmen forsøger Lars at formidle og sætte ord på noget, man normalt ikke kan sætte ord på, nemlig ‘ånd’.
Filmen er på dansk og er desværre ikke tekstet for hørehæmmede.

Praktiske oplysninger
Tid: d. 22. oktober 2019 kl. 19.00-21.00.
Sted: Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København K.
Du kan købe billetter her:
http://www.grandteatret.dk/film/seeren

Om den nye spillefilm
En række dygtige filmfolk og andre kreative kræfter er allerede en del af det nye spændende filmprojekt, blandt andre:
– skuespiller Thure Lindhardt i rollen som Lars Muhl
– manuskriptforfatter Nikolaj Scherfig, kendt fra blandt andet ‘Broen’
– instruktør Fabian Wullenweber, kendt fra blandt andet ‘Badehotellet’.

Du kan se en ny lille video med Lars Muhl om filmens budskab her: https://vimeo.com/358676334

‘Tanker er ikke toldfrie. Energien følger altid tanken, og tanker skaber form, der efterlader aftryk på både det fysiske, det æteriske, det astrale, det mentale og det kausale plan. Mennesket skaber derved selv den virkelighed, det befinder sig i.’
– Ctitat fra fra bogen ‘Seeren’

Du kan også hjælpe med projektet
I Danmark er finansiering af udviklingsomkostninger af film til research, synopsis, manuskript, ansøgningsarbejde m.v. den sværeste. Vi skal bruge ca. 1 mio. kr til udviklingsomkostninger af filmen i alt.
Hvis du vil være fødselshjælper og medskaber af denne film, så er der flere muligheder:

1. Du kan købe billetter til visningen af en nyredigeret version af dokumentarfilmen ‘Seeren’ i Grand Teatret i København d. 22. oktober 2019. Hele overskuddet fra denne visning vil gå ubeskåret til det nye filmprojekt.

2. Du kan låne penge ind til filmprojektet, min. 50.000 kr. per lån, til en meget favorabel rente, som afspejler risikoprofilen på projektet.

3. Du kan donere mindre beløb.

Vi er taknemmelige for al slags støtte!

For mere information, kontakt venligst Lars Muhls manager Jacob Kleberg på mail: jacob@snowball.management eller mobiltlf.: 24 24 06 22.

Fakta om Lars Muhls dokumentarfilm og bog ‘Seeren’
Dokumentarfilmen er Danmarks 2. mest sete i biograferne herhjemme med over 12.000 biografgæster til dato. Filmen er ligeledes lavet i en tysk og engelsk version, og den får fransk premiere i Paris i februar 2020.
Bogen er en steady-seller med over 100.000 solgte bøger i Danmark alene siden 2002. Den er udgivet i udlandet på engelsk, tysk, fransk, spansk, russisk, hollandsk, serbisk, norsk og koreansk de seneste år på toneangivende forlag, blandt andet på Frankrigs største forlag, ‘Flammarion’.