I lyset af den svære tid, vi som samfund gennemgår netop nu, har jeg besluttet at give gratis adgang til min dokumentarfilm om min lærer seeren Calle de Montségur.

Seerens budskab om at glæde er healing er mere aktuelt end nogensinde. Meningen med at se filmen i samme tidsrum er at skabe et fælles rum for healing, nærvær og enhed. Og det vil derfor ikke være muligt at se filmen på andre tidspunkter.

Links til streaming

For at få adgang til filmen, skal du gå ind på nedenstående link på søndag d. 22. marts 2020 kl. 20.00-0.00
(der vil ikke være brug for kodeord til den tid) :

Dansk film: https://vimeo.com/375363629

Engelsk film: https://vimeo.com/354876796

Fransk film: https://vimeo.com/388567503

Filmens varighed: 1 time og 40 min.

Beskrivelse af filmen

En smuk og sjælden dokumentarfilm af Lars Muhl om hans afdøde ven og spirituelle vejleder Calle de Montségur, også kendt som Seeren.

Seeren kunne læse menneskers skæbne i ’Livets Bog’ samt diagnosticere og behandle folk med tankens kraft, lige meget hvor på Jorden, de befandt sig.
Alene via en kort telefonsamtale helbredte Seeren Lars Muhl, der er i tre år havde ligget syg i en seng uden at kunne få en diagnose. Herefter gik Lars i lære hos Seeren som en troldmandens lærling på bjerget Montsegur i Sydfrankrig.

Filmen er baseret på unikke håndholdte optagelser af Seeren, som Lars lavede, da de mødtes første gang i 1998, og strækker sig over de tre år, Lars var lærling hos Seeren.

Dette er en fortrolig førstehåndsberetning om Seeren ved det hellige bjerg Montsegur i det sydvestlige Frankrig. Vi oplever ham endvidere i hans hjem i Fuengirola i det sydlige Spanien, hvor han behandler patienter med fjernhealing. Nogle af optagelserne er filmet med skjult kamera. Filmen giver mulighed for at rejse sammen med Lars gennem hans indvielser af en af vor tids vigtigste healere. Igennem filmen deler Seeren flere budskaber, der er afgørende for at forstå verdens nuværende tilstand og ændre status quo.

Filmen er desværre ikke tekstet for hørehæmmede.

Rigtig god fornøjelse.

Kærlig hilsen
Lars Muhl