Blogindlæg af Lars Muhl fra d. 6. maj 2014

‘Livet er mit – en bog om dimensional bevidsthed’ er en bog, der henvender sig til mennesker, der ser livet som en udvikling. Bogen præsenterer en ny, inspirerende og fremtidsorienteret beskrivelse af mennesket, livet og verden.

Bogen sætter fokus på selv-, sjæls-, medmenneske-, krops- og naturbevidsthedens betydning for din balancerede og centrerede livsførelse og for det fremtidige samfund. Det er en bog, der flytter læseren fra det gamle paradigme over i det nye og fremtidige. Der sættes spørgsmålstegn ved det nuværende og fokuseres på ressourcer og udvikling. ‘Grib muligheden for at være udvikling.’

‘Livet er mit – en bog om dimensional bevidsthed’ har været månedens bog i Academic Books og har fået flotte anmeldelser i bl.a. Magasinerne Psykologi og Psykolog Nyt samt en smuk lektørudtalelse.

Forfatteren, der er født og opvokset i Grindsted, er bosat i København og er ved at færdiggøre sin uddannelse til cand.psych. Hun har i en periode af sit liv levet i Australien og fulgt munke i Thailand.

Jeg kan på det varmeste anbefale denne bog.