Blogindlæg af Lars Muhl fra d. 22. december 2012

Dagen derpå!

Lys over Geneserat Sø

Det er i dag den 22/12 og Jorden består stadig. Mange beretter dog om, at deres indre verden er i opløsning, og vi kan konstatere, at det ikke er virkeligheden, der har forandret sig, men udelukkende vor opfattelse af den.

Forudsigelserne om rumskibe fra fremmede planeter og andre bevidsthedsplaner, der ville lande på Jorden, holdt stik. For de har, ifølge utallige vidner, blandt andet i Bibelen og andre hellige skrifter, til alle tider landet på Jorden. Nu er der bare flere og flere, der bliver bevidste om det.

Kontakter med Lysvæsener har altid eksisteret, men aldrig været en accepteret side af virkeligheden. Et utal af vidner, Jorden over, har undertrykt deres indsigt, af frygt for at blive gjort til grin. Og sådan har det forholdt sig med al den viden og indsigt om virkelighedens mange facetter, der til alle tider har været en udfordring for mennesker, der ikke ønskede at træde ud af deres begrænsning.

Den tid er imidlertid kommet nu. Vi var mange, der i går godt kunne have tænkt os, at Jorden, ville gå bare en lille smule under … altså bare en smule, og bare et kort øjeblik. Sådan at alle de, der har haft så travlt med at gøre grin med det skifte, der nu er indtruffet ville indse hvad skiftet i virkeligheden består af – altså en kærkommen opvækker til de sovende, der mener at deres verden er nagelfast, og derfor klynger sig til de mest begrænsende normer.

Jeg vil ikke opfordrer nogen til at bryde loven, men en smule civil ulydighed er vel ikke af vejen. Tiden er uden tvivl kommet til at bryde gamle vaner og ikke mindst samfundets sindssyge normer, der i århundreder har udelukket en større og større gruppe mennesker fra at bidrage med visdom og indsigt i menneskelivets forunderlige holografi, og derigennem løse de problemer menneskene har bragt sig i.

De, der danser, er altid blevet mistænkeliggjorte, af dem, som ikke var i stand til at høre musikken. Den tid er forbi. Nu må tilværelsens små kommissærer smide deres sygelig trang til at ville kontrollere alting, og overgive sig til den kosmiske dans. Det gælder selvfølgelig også kommissæren i én selv.

Rejs dig og nægt at være end del af flere spil og energirøverier. Tiden er kommet til at stemple ud af tak-tik-illusionens grå begrænsning, og danse ind i livets endeløse kærlighedslys. Det er der, det sker. Og det sker NU!

Velkommen!

Tak for alt.
I ønskes alle en fredfyldt jul og et åbenbarende nytår.