Freja’s Prophecy – a journey into the Norse world with Lars Muhl on the island Samsø. The retreat will be held in Danish.

Description in Danish

Frejas Spådom – en rejse ind i nornernes verden med Lars Muhl på Samsø.

Lars Muhl vil på dette retreat føre deltagerne ind i Frejas verden. Han boede på Samsø fra 1991 til 2002 og har derfor et indgående kendskab til Freja, nornerne og shamanernes virkelighed.

Freja tilhører samme åndelige slægt som bl.a. Isis, Ishatar og Maria Magdalenen. Hun er den store nordiske seerske, der har et budskab til alle sandt søgende sjæle. På denne rejse vil vi kontakte hende og hendes søstre, for med deres hjælp at finde ind til vor egen indre seer/seerske.

Sams-ø er blevet døbt således, fordi det var Sam-lingsøen, hvor nordens vikingehøvdinge satte hinanden stævne for at lægge råd, afgøre fejder og dele land og rige mellem sig. Med sig bragte høvdingene deres personlige shamaner, som med deres runekunst kunne kontakte andre verdener og bevidsthedslag.

Og så vi vil fremstille vore egne personlige runer og indvie dem i den mere end tusindår gamle Helligkilde også kaldet lsemade-kilden opkaldt efter sejd-kvinden Ilse, som var kildens vogter og befolkningens kloge kone.

Vi vil vandre gennem Staunsfjord for på den måde at komme så tæt som muligt på den fredede Hjortholm og det berømte vandhul Frejas Øje. Frejas Øje tørrer aldrig ud og fryser aldrig til is. Den, der ser ind i Øjet, vil se ind i fortid og fremtid, og ikke mindst ind i ens egen sjæl.

I Nordbybakker vil vi afslutte rejsen med en indvielse, hvor vi slipper alt det gamle gods, vi ikke mere behøves at slæbe rundt på.

Der er plads til maks. 30 deltagere på dette retreat (ændret fra oprindeligt 50).

Bøger af Lars Muhl: ‘Hjertets Stilhed – Samsøs Kraft‘ (Hovedland) og Frejas Spådom – Det Glemte Sprog‘ (Lindhardt & Ringhof).

Vær opmærksom på, at vi skal opholde os en del i det fri, så du bør medbringe tøj til forskelligt vejrlig. Vi skal ligeledes cykle en del.

Tid og sted

d. 2. juli kl. 11.00 til og med d. 5. juli kl. 16.00.
Mellem-rummet Retreat, Holmslund, Holmevej 3, Tanderup, 8305 Samsø.

Pris for kun undervisningen i de fire dage

Early bird-pris ved betaling senest d. 1. juni 2020: 2900 kr.
Normalpris: 3600 kr.

Prisen for undervisningen er den samme, men du skal vælge din billettype efter hvilken overnatnings- og forplejningstype, du ønsker at booke separat – læs mere nedenfor.

Køb billetter her: https://gilalai.com

Overnatning og forplejning

Det er obligatorisk, at du laver en separat booking af enten overnatning plus fuld forplejning hos Mellem-rummet eller kun forplejning hos Mellem-rummet.

Alt forplejning er økologisk og vegetarisk.
Der er 23 sovepladser af forskellig typer og priser hos Mellem-rummet – de tildeles deltagerne efter først-til-mølle-princippet
(alle typer har fuld forplejning: hovedmåltider, kaffe/te, frugt/snack samt sengelinned/håndklæde):
2 enkeltværelser: 4.200 kr. per person.
3 dobbeltværelser: 3.600 kr. per person.
2 tre-sengsværelser med enkeltsenge: 3.200 kr. per person.
9 telt-pladser (du skal selv medbringe telt): 1.600 kr. per person.
Det er muligt at checke ind fra d. 2. juli kl. 10.00 og checke ud senest kl. 17.00 d. 5. juli.

Hvis du vælger selv at finde et overnatningssted (altså ikke hos Mellem-rummet), er det stadig obligatorisk, at du skal booke forplejning hos Mellem-rummet.
Forplejningen inkluderer frokost, te/kaffe og frugt/snack: 1.100 kr. per person.

Du skal booke ved at skrive en mail til Mellem-rummet: kontakt@pedervilladsen.dk – hvor du skriver, hvilken type overnatning og forplejning, du ønsker.
Hjemmeside: http://mellem-rummet.dk

Cykler

Du skal bruge en cykel alle fire dage – du kan selv medbringe en cykel eller booke én her:
https://samsocykeludlejning.dk – nævn at du deltager på Lars Muhls retreat