Lars Muhl’s new book ‘Guds-formlen’ (The God Formula) will be published in both Danish, English and German in 2020.

Text in Danish

Opdatering: Vi beklager meget, men der er sket en fejl hos bogbinderen, og Lars Muhls nye bog ‘Guds-formlen’ er derfor forsinket og vil først kunne købes om nogle uger.
Bogens første udgave med grafikeren Lykke Mitchells Yeshua og Mariam-tegninger udgår desværre. Og det vil være anden udgave, der udkommer – den har lige så unikke storby-avatar-illustrationer af den tyske illustrator Miriam Kaiser.

Til november har jeg levet 70 år i indeværende inkarnation. Jeg er selvfølgelig klar over, at alder og tid i denne sammenhæng ikke nødvendigvis spiller nogen rolle, men jeg føler selv, at det er en oplagt mulighed for at gøre status over mit livs arbejde. Det gør jeg med to bogudgivelser.

Den 3. marts 2020 udgiver Gilalai Publishing en lille bog på både dansk (den kommer senere på engelsk og tysk), der indeholder et brev med essensen af mine spirituelle erfaringer. Titlen er ‘Gudsformlen’.
Bogen handler om den helende evighedskraft i mennesket, som vi er nødt til at finde og aktivere, hvis vi skal overvinde de kriser af enhver art, som vi mennesker, enkeltvis og kollektivt, lige nu befinder os i. Bogen giver derfor, gennem forskellige praksisser, anvisninger på, hvordan man kan finde og aktivere denne indre evighedskraft.

Bogen vil danne grundlag for min undervisning i foredrag og workshops i år og fremover, ligesom at den vil være det centrale og fordybende udgangspunkt for et nyt hold Divine Deacons, som det er planen at starte op senere i år. Mere herom snarest.

Den anden bogudgivelse har titlen ‘Lys-trilogien’, som indeholder titlerne ‘Zoé’, ‘Taxo Luma’ og ‘Lyset i et menneskes hjerte’. Bogen udkommer i august 2020 på forlaget Harper Collins, men mere herom senere.

Bøgerne vil f.eks. kunne købes her: www.gilalai.com